Ännu en månad har gått

Händelser från mars som är värda att komma ihåg?
- Att roxette diaires kom ut!
- Per Gessles poddar!
- Att jag i början av mars hittade fina skivor
- Var på en konsert som var mycket bra och inspirerande!
 
Händelser som inte är värda att komma ihåg?
- All skolångest och alla prov
- All ångest över huvud taget
 
 
 
Månadens bästa köp?
Mina skivor på bilden över. Älskar dessa väldigt mycket. Kan dock inte lyssna på vinylskivorna då jag inte har en vinylspelare, men de är fina och gör mitt rum mycket trevligare. CD-skivorna kan jag både spela och ha liggandes i mitt rum. 
Jag är också rätt nöjd med gårdagens inköp - en ny jacka och skor. Våren är räddad!
 
Bra musik som du har lyssnat på?
Jag har verkligen lyssnat på mycket musik den här månaden. Mycket olika slags musik också. Bland annat två av spotifys listor, något jag sällan gör men fann två stycken som jag faktiskt tyckte var bra! "Rock classics" och "Soft rock". Dessutom har jag lyssnat en hel del på Europe, Bee Jees och Roxette!
 
Något bra du har lärt dig?
Jag vet faktiskt inte. Förutom en massa skolsaker är jag inte säker på att jag har lärt mig något nytt, viktigt inför framtiden. Kommer säkert komma på något senare
 
 
Internationella kvinnodagen den åttonde mars. Jag publicerade då denna bild på min instagram och skrev en text. Blev faktiskt nöjd.
 
Något du lyckats med riktigt bra?
Organisera mitt skrivbord. Nu ligger inte mina böcker i en enda röra!
 
Något du kunde gjort bättre?
Här vill jag på sätt och vis säga att jag kunde ha pluggat mer och bättre, men ärligt talat är jag inte säker på det. Känner mig rätt nöjd med det jag presterat när jag har pluggat, men jag är inte lika säker på att de prov jag skrivit gått så bra.
 
Något som kändes bra?
Min pianolektion på skärtorsdagen. Det gick riktigt bra och jag kände mig fakiskt väldigt nöjd med den! Sen känns det förstås alltid lika bra när en har gjort klart ett prov och äntligen slipper tänka på det!
 
Från när jag gick hem på skärtorsdagen. Klockan var halv sju och det var mörkt. 
 
Det godaste du ätit?
Hmm ror jag har ätit mycket gott den här månaden?? Men den vegetariska maten jag och mina föräldrar gjorde under påskhelgen var väldigt god! Till april har jag dessutom ett annat recept jag vill prova.
 
Vad kommer du sakna med mars tvåtusensexton?
Inte så mycket för att vara ärlig. Men lyckan när jag skulle se roxette diaries var väl trevlig och minnesvärd. En film som fick mig på så mycket bättre humör och som gjorde att jag faktiskt kände mig riktigt glad under några dagar!
 
Vad ser du fram emot i april?
Att fylla år kanske? Jag ser visserligen inte alls lika mycket fram emot min födelsedag som jag brukade, men mormor kommer på söndag för att fira och det ska bli mycket roligt och mysigt!! Sen händer säkert fler roliga saker som bara framtiden känner till.
 
Och sist men inte minst...månadens album! Har haft svårt att välja ut ett, så det blir faktiskt två:
 
 
allt | Lista | | Kommentera |
Upp