Simhallen

Det var fredag och jag hade slutat skolan. Sista lektionen var franska och det är verligen ämnet jag tycker minst om. Istället satt jag och lyssnade på Bowie på hög volym, ändå tillräckligt låg för att hörlurarna inte skulle läcka, och surfade på internet. Jag visste att det skulle drabba mitt betyg, men inte fan bryr jag mig. Jag längtade till slutet av dagen då jag skulle gå till simhallen.
 
Ända sen jag var tre har jag gått på simskola. Jag älskar att simma, det är det bästa som finns om det är mig du frågar. Jag har varit med i flera tävlingar och jag älskar den utmaningen. Jag älskar mitt simlag och mina vänner. Allt är så himla bra i simhallen.
 
När lektionen var slut packade jag mina grejer snabbt och gick ut ur klassrummet. Jag skyndade upp för två trappor, låste upp skåpet och gick. Hann precis med bussen och tog sedan en promenad till simhallen. Utanför stod min flickvän och väntade på mig. Vi gick in i omklädningsrummet, bytte om, duschade och gick ut till bassängen. Vi hoppade i på en gång för att värma upp. Vi var tretton minuter tidiga och efter några minuter gick vi upp och pratade om livet tills vår tränare kom. Vi körde olika övningar, flera längder och efter en timme var passet slut. 
 
"Ska vi gå hem till mig?" frågade min flickvän och log. 
"Javisst" svarade jag. 
Precis vad jag behöver nu, tänker jag glatt. Om det är någon jag vill prata med nu är det hon och jag är så himla glad att vi har varandra.
allt | Texter | | Kommentera |
Upp