Tjugoförsta september tvåtusenfemton

 
Här var det dött. Här har jag inte skrivit på länge. Men nu är jag iallafall här. 
I skrivande stund sitter jag på tunnelbanan med Joyride spelandes i hörlurarna. När jag skriver de orden tänker jag på min första skoldag i gymnasiet, då jag också satt och skrev och lyssnade på Joyride. Sen nynnade jag på den låten resten av dagen för att hålla mig på bra humör.
Men idag är inte min första dag efter ett sommarlov. Idag inviger jag istället min fjärde eller femte vecka, inte orkar jag räkna mer exakt än så. Att det redan snart är slutet av september vilket också betyder att det snart är början av oktober. Början av oktober betyder att det har gått ett år sen den tid jag fortfarande var japan och koreafan och skulle gå och se EatYourKimichi med mina vänner. Det var gyllene (och roliga) tider det. Men den här helgen som precis är slut tog jag bort synken från min nästan sjuttiotimmars långa kpopspellista på spotify för att istället få minne till att synka Gyllene Tiders låtar. En liten förändring har visst skett i mitt liv sedan dess.
 
Vad angår skolan kan jag nu säga att jag kommit in ordentligt och att jag trivs. Jag går på roliga och mindre roliga lektioner, jag umgås med mina vänner och jag åker hem och pluggar. Mitt liv varje dag just nu, plus mycket andra smågrejer som musiklyssnande, internetspenderande och klottrande/skissande. Jag har många gånger fått säga till mig själv att inte slösa bort en hel kväll till att hänga framför datorn på youtube. Det finns viktigare saker. Men att försöka övertala mig själv det var visst inte så lätt..när en kan se på Roxettevideos..!
allt | | Kommentera |
Upp