Sportlov


Nu har jag äntligen fått sportlov. Idag är den sista februari och imorgon är det med andra ord första mars. Tycker att tiden mellan jullovet och sportlovet har gått fort och för en gångs skull känner jag att det har gått framåt i skolan. Wow, blir nästan stolt över mig själv när jag tänker på det.
 
Helgen har varit bra. Har tagit långa sovmornar, läst mycket Harry Potter, spelat piano tre timmar varje dag, gått promenader osv. Har tagit ledigt från precis allt som har med skolan att göra och jisses vad skönt det har varit. Men nu när veckan börjat igen är det bara att börja plocka upp böckerna som ligger slängda i ett hörn på skrivbordet igen. Eller möjligtvis städa först. På skrivbordet ser det bokstavligen ut som om en bomb har exploderat.
 
Detta soliga väder som just nu pågår utanför mitt rum får en alltid på bra humör. Att vakna upp på mornarna och se solljuset. Att det inte blir mörkt först senare och senare på kvällarna för varje dag som går. Att höra fåglarna kvittra så fort en öppnar dörren ut..och möjligtvis några motorsågar.. det känns äntligen som att våren och sommaren närmar sig!
allt | Dagbok, Livet, Tankar | | Kommentera |
Upp