Sista november

 
Idag är det den sista november och jag känner att livet faktiskt är ganska bra. Om fem dagar ska jag på boksigneringen till "Kärleken till livet", vilket jag verkligen längtar till. Det känns nästan overkligt att jag kommer stå framför Marie Fredriksson för första gången, efter alla gånger jag sett henne på datorskärmen. Det kommer verkligen att bli jätteroligt!
 
Fler bra saker i mitt liv är att jag först var duktig och pluggade till provet idag, känner mig stolt. Jag kände mig knappt stressad före och inte under provtiden heller. Första provet under den här terminen tror jag, om inte möjligtvis första matteprovet kändes likadant. Annars har jag nästan bara haft ångest efter varenda prov och känt varför gjorde jag inte bättre, varför är jag så dålig på allt. Kanske för att det närmar sig jul och jag känner mig på allmänt bra humör? Jag vet inte.
 
Det är iallfall bara tre skolveckor kvar före jullovet och gissa vem som är peppad inför det. Jag är barnsligt förtjust i jul och ser fram emot (mer än någonsin) att få slippa skolan under några veckor. Allt känns så bra nu. Äntligen har jag många roliga saker att se fram emot.
allt | | Kommentera |
Upp