Studiedag



Idag har jag studiedag, så otroligt skönt att på en måndag kunna vakna sent och bara ta upp boken och läsa! Ingen stress till skolan ingenting. 
De senaste veckorna har varit intensiva. Men nu är både svenska och franska muntliga nationella över och det känns så skönt. Det finns inte mycket som jag är så dålig på som att prata franska. 
Jag har också ätit middag med mina vänner i klassen, varit på körsbärsblommans dag med två gamla klasskompisar, läst mycket böcker, gråtit (med betoning på gråtit) över att Roxette ska sluta (förstår ni min sorg??), fantiserat och försökt plugga till kommande prov. Det blir bara färre dagar till skolavslutningen och sommarlovet och idag är det bara 39 dagar till Roxettes tionde album Good Karma kommer ut. Trots att det är extremt kämpigt i skolan så finns det roliga saker att se fram emot!

Sneglar bort mot skrivbordet där historieboken ligger uppslagen. Dags att sätta på musik, idag från The Beach Boys, och fortsätta läsa. Tur att en kan vara hemma iallafall..!
allt | dagbok, livet, tankar | | Kommentera |
Upp